Smag og behag


Eksempler på bunde, fyld og overtræk


Kagebunde

- Alm. lagkagebunde, vanilje eller kakao

- Luksus vaniljebunde

- Luksus vaniljebunde med mandler og marcipan

- Svampet chokoladebund

KAGEBUNDE KAN TILFØRES EN LIKØR, EVT. AMARETTO, BAILEY, COGNAC

Fyld

- Hindbær, jordbær, skovbær, rabarber, citron, hyldeblomst - og passionsfrugtmousse

- Chokoladeganache med hvid, lys, mørk, eller gold chokolade - evt. med friske hindbær eller jordbær og knuste makroner

- Vaniljemousse

- Chokoladeganache med eget valg af chokolade - skildpadder, toblerone, dumle 

DER KAN DRYSSES MED EVT. MAKRONER, HK. CHOKOLADE ELLER NØDDER MELLEM LAGENE

Overtræk

- Opsmurt med smørcreme

- Opsmurt med hvid chokoladeganache 

- Marcipanbånd

- Overtrukket med fondant, dog er denne udgave MEGET sød og ser nok mere pænt ud, end det smager godt.

DIN KAGE KAN BLIVE EFTER DINE ØNSKER,

KUN FANTASIEN SÆTTER GRÆNSER..